Basingstoke Hospital Main Reception

  • Retailer Concession Buildings NHS Basingstoke
  • Basingstoke Hospital Entrance
  • Hospital Entrance Rebuilding Work
  • Hospital Waiting Room Refurbishment

This project involved working with the NHS Trust team to develop the main reception of Basingstoke Hospital, building a more welcoming and accessible environment for patients and visitors.

By co-ordinating closely with the NHS Trust estates team, the incoming concessions retailers and the NHS Trust’s appointed architects we delivered the project around the ongoing day-to-day activity of a busy hospital to create the new space, which has been well received by the NHS Trust, as well as visitor feedback.

NHS Refurbishments

We work with NHS Trusts to help them develop better use of space and refurbish existing open spaces. If you would like more information, please get in touch.